Reporter

reporter-ntr.pl

Ads

termy uniejów
Oryginalne potrawy i porady kulinarne

Koktajl kokosowy z bananem i truskawkami

Składniki:

250 g truskawek
250 ml mleczka kokosowego
1 banan
do podania:
lody waniliowe
wiórki kokosowe
listki mięty

Etapy przygotowania:

Truskawki umyj, osusz i usuń szypułki. Pokrój na mniejsze kawałki. Banan obierz i pokrój na mniejsze kawałki. Owoce przełóż do kielicha blendera i zmiksuj na gładko. Wlej mleczko kokosowe i miksuj kilka chwil. Koktajl przelej do szklanek. Dodaj po kulce lodów i posyp wiórkami kokosowymi. Udekoruj listkami świeżej mięty.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.